Haft en bra dag?

Jo det har inte jag. Jag har varit sjuk hela dagen, har ett virus i halsen som inte smittar och jag är förkyld. men annars vad har ni för er? Hinner inte mer..
PUSS ♥

Tar pause! :(

Ja jag har ju inte mycket tid och så så jag tar pause i två veckor eller så kanske jag skriver lite då och då.. Men ja ha så jätte goooottttt :) ♥
http://1.bp.blogspot.com/_Je-Eaicn39M/Si0-iBkJB5I/AAAAAAAAAEM/FXoYwmQoh6M/s400/ledsen_13688970.jpg
Puss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ♥

Förlåt :(

Att jag inte har skrivit!
I Tosdags så skulle vi dela ut påskblommor och godis så jag han inte :( Och igår så sov jag över hos en kompis så då hann jag inte heller.. :( Men annars har det typ inte hänt något annat kul..
En bild på mig nu.. :)

Tröjan är det Hello Kitty på som är från H&M :)
Puss hinner inte skriva mer,♥

Haft bra dag :)

Japp jag har haft en bra dag :)
Mamma sa idag att om man inte har en bra dag ska man duscha sig och det har jag ju gjort nu i morse så jag hade faktiskt en bra dag.. :D Men jag har ju det annars det med men liksom inte hela dagen så ja :) Jag dushar ju varje dag eller varannan men i alf så kan jag skriva om min dag :)

Ja, min dag har varit bra! Som du redan vet men ja. Jag vet inte riktigt varför men det var en varm och skön dag! :) Tycker jag. Men vi lekte smurf som vi nu brukar och så ja jag vet inte. Men jag har inte hunnit skriva tidigare för att jag hade en kompis med mig hem så gick vi till parken och aa :) Och sen när hon hade gått så hade jag inget annat för mig än TV:n, jag tänkte inte på datorn.. :( Men jag måste gå och äta upp maten nu..
Puss ♥

Haha som vanligt inte världens bäste bild..
Puss ♥

Godkväll :D

Jag har haft en bra dag! Vi lekte smurf på rasterna, och det var jätte kul! :D Jag har inte hunnit skriva tidigare för att jag har suttit med läxorna men kom inte så långt i början för att TV:n kom på, undra vem som tryckte på knappen :o MYSTERIUM!!! Men i alf ha en bra dag måste göra klart läxorna :D♥

Min dag :D

Lisa: Min dag har varit bra! Men vi hade trapplöpning idag på gympan, det var jätte jobbigt! :( Man var tvungen att springa upp och ner från en hög trappa 6 gånger upp och ner,o upp och ner... Men i alla fall så Ha en bra kväll!! PUSS för mig♥


Godmorogn :D

Hejj och godmorgon! :D
Min morgon har väl varit sådär.. Jag har jätte ont i huvudet!! Men annars har jag suttit och kollat på tv hela tiden från att jag vakanade kl.11. Jag ska snart äta tror jag :D Jag har inte gjort då mycket..
Jag ser så konstig ut men jag ska nog kanske sätta ut en senare..


Puss ♥

FÖRLÅT!!!

Förlåt att jag inte har skrivit nu!!
För igår hade jag en kompis som sov över vi hade jätte skoj! :D Så jag hann inte.
Och idag fick vi också gäster dom är kvar men kollar något på youtube.. Men idag var det jätte kul på tjejklubben! vi målade naglarna och fixade håret och åt minimaschmelous (stavfel) Det var kul).
Bild på mig nyss :D Jag har lila nagellack under och svart grafitti :D

Puss ha en bra lördagkväll ♥

RSS 2.0